Hozzávalók:
Lapokhoz
50 dkg liszt
15 dkg porcukor
6 dkg puha vaj
1 kávéskanál szódabikarbóna
2 egész tojás
4 evőkanál tejföl
2 evőkanál méz
KRÉM
6 dl tej
2 karamell izű pudingpor
5 evőkanál porcukor
1 kiskanál étkezési zselatin
2 dl habtejszin
TETEJÉRE
200 g cukor
10 dkg vaj
1/2 dl tejszin
*
Elkészítés:
-a lapokhoz mindent összekeverünk és a tepsi hátán 4 lapot sütünk
-KRÉm
–a pudingot megfőzzük 5 dl tejben ,ha kicsit hült belekeverjük a cukrot és a megmaradt 1 dl meleg tejben feloldott zselatint
-a tejszint kemény habbá verjük és a kihült pudinghoz keverjük óvatosan
-a lapokat megtöltjük a krémmel
TETEJÉRE
-a 200 g cukrot karamellizáljuk ,amikor szép aranysárga beleöntjük a tejszint + a vajat
-összeolvasztjuk és a tészta tetejére simitjuk
-bejelöljük a vágási szeleteket dermedés előtt
-hűtőben pihentetjük