Gombas-tojasos toltottcsirke

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

evi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

80

Nehézség

Könnyű

Gombas-tojasos toltottcsirke

Recept leírás:

Hozzávalók:

1/2 csirke,szarnyas fuszerkeverek,so
Toltelekhez: 5 szelet
2-3 tk aprora vagott petrezselyem
Hagyma
So,bors izles szerint
2-3 gerezd zuzott fokhagyma
3-4 ek aprora vagott gomba ( konzerves)
1 nyers tojas
1 fott tojas
1/2 tk piros paprika
1 kk vegeta
1/4 kk orolt komeny

*

Elkészítés:

A kenyeret egy talba teve hideg vizbe aztatom.A megtisztitott csirket besozzuk.Sozasnal vegyuk figyelembe a toltelek is sos!.Elkeszitjuk a tolteleket.A kenyeret alaposan kinyomkodjuk es egy nagyobb talba teve osszedolgozom az aprora vagott hozzavalokkal es a nyers tojast is belekeverem.A besozott csirkenek ovatosan a bore ala tomkodom a tolteleket. A megtoltott csirket tepsibe teve megszorom szarnyas fuszerkeverekkel es foliaval letakarva 180 fokon 60 percig parolom.Majd a foliat leveve kb 20 perc alatt pirosra sutom.Koretnek rizst ,krumplit vagy salatat kinalunk.Ahol megtoltottuk a csirket hustuvel,fogpiszkalival tuzzuk ossze,hogy a toltelek ne jojjon ki sutes kozben.

Gombas-tojasos toltottcsirke

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Gombas-tojasos toltottcsirke