Édesapám csirkéje

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Henike

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

5

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Könnyű

Édesapám csirkéje

Recept leírás:

Hozzávalók:

2 egész csirkemell

fehérbors
fokhagyma só
majoranna
tárkony
kakukkfű
rozmaring
őrölt gyömbér
szárnyas fűszersó
csipetnyi ételízesítő

*

Elkészítés:

A csirkemellet 1×1 cm kockára vágjuk, ezután a fenti fűszerekkel befűszerezzük ( Ízlés szerint használhatjuk a fűszereket).
Nagyobb serpenyőben vagy lábasban kevés olajat átforrósítunk. Ha az olaj már jó, hozzáadjuk a csirkemell kockákat, kifehérítjük a húst. Ha a hús már jó, főzőtejszínt adunk hozzá. Összefőzzük és addig forraljuk együtt a csirkével, míg szószos alapot nem kapunk.
Tálaláskor köretként párolt rizst vagy hasábburgonyát adunk.

Édesapám csirkéje

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Édesapám csirkéje