paradicsomos káposzta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

8

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Könnyű

paradicsomos káposzta

Recept leírás:

Hozzávalók:

3 húsos sertés gerinccsont
2 kg házi savanyított káposzta
1 fej vöröshagyma
2 babérlevél
2 dl házi sűrű paradicsomlé
1 evőkanál só
2 dl olaj
10 dkg liszt
1 evőkanál pirospaprika
6 liter víz

*

Elkészítés:

a húst a sóval,babérlevéllel a vékonyra szelt hagymával felteszem főni
a káposztát átmosom és lecsurgatom…mikor a hús már majd nem puha hozzá teszem a káposztát egyet forralom és a paradicsomlét is hozzáöntöm
mikor a káposzta megpuhult az olajból és a lisztből rántás készítek leveszem a tűzről hozzá teszem a pirospaprikát felöntöm vízzel és a káposztához adom
felforralom míg a habját eldobja.
aki szereti erős paprikát és cukrot is adhat hozzá

paradicsomos káposzta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

paradicsomos káposzta