Hozzávalók:
tészta
8 db tojás..
8 evőkanál cukor..
14 csapott evőkanál liszt ..
2 evőkanál kakaópor…
1 sütőpor…
………………………………………………………………………..
krém
4 dl yíz
1 csomag vanília puding
1 cs vaníliás cukor
25 dkg margarin.
………………………………………………………………………….
díszítés
2 db Hulala tejcsín
20 dkg porcukor
1 cs habfixáló
*
Elkészítés:
a tojásokat ketté vesszük és a sárgákat a cukorral jól kikeverjük…a lisztet összekeverjük a sütőporral.. a fehérjét kemény habbá verjük..a sárgához hozzáadjuk a lisztet és a kakaót összekeverjük majd óvatosan bele forgatjuk a felvert tojás habot…..zsírpapírral bélelt tepsiben tűpróbáig sütjük.
krém
a vízzel és a pudingporral felfőzött krémet készítünk majd ha ki hűlt a cukorral kikevert krémhez adjuk.
a három részre felszelt tortát megkenjük
díszítjük
a tejszínt a cukorral felverjük bele tesszük a fixálót és kidíszítjük a tortát…tetejére barackot vagy csokidarát vagy csoki díszeket rakhatunk —