Kelbimbóval töltött csirkerolád

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Andi80

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

42

Nehézség

Könnyű

Kelbimbóval töltött csirkerolád

Recept leírás:

Hozzávalók:

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)

*

Elkészítés:

A kelbimbót sós vízben puhára főzzük.
Hagyjuk lecsöpögni.
A melleket alaposan megtisztítjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és meghintjük a fokhagyma granulátummal.
A kiterített hús keskenyebb oldalára sorba rakunk pár szem kelbimbót, majd szorosan feltekerjük, fogpiszkával megtűzzük.
A húsokat kevéske olajjal bélelt tepsibe fektetjük, pici vizet öntünk melléjük és alufóliával letakarva 200 fokon 30 percig sütjük.
A sütési idő leteltével a fóliát levéve a tekercsekre halmozzuk a lereszelt sajtot, majd visszatoljuk a sütőbe, amíg a sajt meg nem barnul.
A maradék kelbimbót fokhagymás tejföllel meglocsolva a körettel kínálhatjuk.

Kelbimbóval töltött csirkerolád

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kelbimbóval töltött csirkerolád