Hozzávalók:
20 -30 dkg  babapiskóta
1 csomag Aranka krémpor ( főzés  nélküli ) vagy 1 csomag vaniliás  vagy bármilyen hidegen készitett ( főzésnélküli ) puding
kevés tej amiben a piskótákat megforgatjuk
1 doboz 200 ml .hulala tejszin
egy kevés  főző csoki  a diszitéshez
*
Elkészítés:
a piskótákat  megforgatjuk  egy kevés tejben egy tálkában  és
-szépen sorba rakjuk egy magas falú edényben
-a pudingot vagy krém port mixerrel addig keverjük amig jó kemény  nem lesz
-egy részt rásimitjuk a piskótára
-aztán következik a következő sor piskóta
-s megint a krém
-utoljára megint piskóta
-a tejszint is jó keményre  fel verjük és a piskótára simitjuk
-tetejét lehet dísziteni felolvaszrtott csokit csúrgatunk a tetejére ( el is maradhat )
				
															

