Hozzávalók:
Tészta: :3x5db tojás,3x5e.k cukor, 3x5ek liszt, 3db sütőpor
Krém: 6 e
Bevonat és dekor: 2 cs
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból sütünk 3 db piskóta lapot (én 36cm -es formában sütöttem).És , ha kész hagyjuk kihűlni és készítsük el a krémeket.A 6e,k lisztből és a 0.5l tejből füzzünk egy habarcs jellegű masszát és hűtsük ki.A 3cs vaníliás pudingot fözzűk meg a 7dl tejben és ezt is hűtsük ki.Mikor mindkettő meghűlt akkor gépi robotgéppel jó habaosra kavarjuk ki.Ezután adjuk hozzá a margarint , a porcukrot a vaníliás cukrot , majd a citromlevétés jó habosra keverjük tovább.Az elsőlapot kenjük meg a harmadával és tegyük rá a kővetkezőt , majad ezt is kenjük meg és szórjunk rá gyümölcsöt ésn málnát szórtam rá .A hulalát jó keményre felverni és a vaníliáscukrot is beletenni, majd ebből kenjük a vaníliás gyümölcsös krémre és tegyük rá a 3 lapot.A külső részét a tortának véknyan kenjükbe a vaníliás krémmel és utánna vonjuk be hulalával és díszitjük ízlés szerint!Jó étvágyat mindenkinek!