Hozzávalók:
4 tojás
20 dkg cukor
20dkg liszt
1 vanélia cukor
1 dl víz
1 dl olaj
1 sütőpor
1 tál eper
krém
2 epres puding
6 dl tej
7 kanál cukor
2 tojás fehérje
250 ml tejszin
3 dk reszelt csoki
*
Elkészítés:
A tojások fehérjét felverjük a cukorral habnak lassan hozzáadjuk a vizet olajat és a sárgákat.A lisztet a sütőporral lassan hozzákeverjük.Sütő papírral bélelt tepsire öntjük és 200 fokon megsütjük.Mikor kihül a papirt levesszük róla megrakjuk eperrel.Közben megfőzzük a pudingot 5 kanál cukorral. A 2 tojás fehérjét 2 kanál cukorral kemény habbá verjük és hozzákeverni még a meleg pudinghoz. rásimítjuk a sütire .Mikor kihült a tejszint kemény habbá verjük és a pudingra simítjuk.Bereszeljük csokival és epperrel diszítjuk.Hűtőbe lehűtjük és szeleteljük.


