Medvehagymás joghurtban pácolt csirkemell

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Medvehagymás joghurtban pácolt csirkemell

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
4 db csirkemell filé
2 dl joghurt
5 levél medvehagyma

őrölt fehér bors
szárnyas fűszer
olíva olaj

*

Elkészítés:

Előkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk,kicsit kiklopfoljuk,sózzuk és szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.  A  medvehagymát  apróra vágjuk.
Elkészítés: A joghurtot elkeverjük az apróra vágott medvehagymával,kevés sóval és őrölt fehér borssal. A csirkemell szeleteket egy tálba tesszük,ráöntjük a joghurtot és 1-2 órára /még jobb ha egy napra/ a hűtőbe tesszük. A hússzeleteket lecsepegtetjük és kevés olíva olajon átsütjük. Az megsütött csirkemellekre öntöttem a maradék joghurtot és  egyet forraltam rajta.
Párolt zöldséget és sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Medvehagymás joghurtban pácolt csirkemell

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Medvehagymás joghurtban pácolt csirkemell