Finom Parfé Torta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

60

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Finom Parfé Torta

Recept leírás:

Hozzávalók:

2 csomag pudingpor ( 1 epres-1 vanilia )
2 x 5 dl tej
2 x izlés szerint 3-5 kanál cukor
25 dkg gesztenye massza
25 dkg margarin
10 dkg mazsola ( el is maradhat )
2 csomag ( 400 gr ) babapiskóta
egy kis rumos tej  piskóta áztatására
tetejére tejszin hab
diszitésre csoki reszelék

*

Elkészítés:

-Tortafomába öntjük az egyik elkészitett pudingot ( én jénaiba öntöttem )
-a tetejét rumos tejbe áztatott piskótával körberakjuk
-ezután a geszteny + margarin keverékét simitjuk
-erre jön a mazsola
-ezután ismét piskóta jön
-majd a másik elkészitett pudingot öntjük …amikor majd kihül a puding jön rá a felvert tejszinhab
-tetejét lehet csokireszelékkel megszorni
-( egy egyéni tapasztalat és megjegyzés …szerintem jobb piskótával kezdeni a lerakást ..piskota ,puding ,piskota-gesztenye,piskota ,puding..és tejszinhab … mert kicsit problémás szépen kiszedni  miután  felszolgáni akarjuk )

Finom Parfé Torta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Finom Parfé Torta