Hozzávalók:
80 dkg oldalas
70 dkg bőrös császár hús
2 fej fokhagyma
3 dkg őrölt édes paprika
1 kanál só a főző vízbe
1 k.kanál a kinti sózáshoz
/aki szereti bors/
*
Elkészítés:
A húsokat bő vízben megfőzni.
A bőrös császár húst 70 perc után kivesszük az oldalast 20 perccel tovább főzzük,mivel vastagabb!!!
/A főzőlébe 1 kanál sót teszünk/
A húst kiszedjük,kintről még picit besózzuk./így jobban összeérik a fokhagyma és a paprika/.Aki szereti tehet rá borsot is! Jól bekenjük átnyomott fokhagymával és beszórjuk paprikával.
Lehűtjük,friss kenyérrel kínáljuk!Én kiflivel szeretem.
Egy jó tanács! Mivel sok a hús kaptunk egy jó leves alapot!Holnap ebből készül a ,,Babgulyás,,