Zöldséges csirkehúsos kocsonya!

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Éva1

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Zöldséges csirkehúsos kocsonya!

Recept leírás:

Hozzávalók:

2 csirkecomb
10dkg zöldborsó   (konzerv)
10 dkg sárgarépa
10 dkg  gomba (konzerv)
5  dkg kukorica (konzerv)
1 db savanyu pritaminpaprikapaprika
4 db zselatinlap
vegeta

bors
1 kisebb citrom

*

Elkészítés:

A csirkecombokat a sárgarépával 2 l  vegetás vizben főni teszm (lassú tűzőn).
A forrástól számítva 15 perc után a sárgarépát kiszedem ,a combokat addig főzőm mig a csontról leváll a hús.
A levest leszüröm és belecsavarom a citrom levét.
A zselatinlapokat beáztatom mikor megázott jól kicsavarom visszateszem a lábosba és felmelegítem mig elolvad(nem főzöm) és a leveshez öntöm.
Az előkészített forma aljára kevés levet öntök,és tetszés szerint húst zöldséget teszek az aljára  amit hűtőszekrényben megdermesztek,
Ezután rárakom a megmaradt húsdarabokat és zöldségeket és feltöltöm a húslével,az edény befödöm és legalább 4 órát hűtőben tatrom.
Tálalás előtt a zöldségeskocsonyát tálra boritom.

Zöldséges csirkehúsos  kocsonya!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Zöldséges csirkehúsos kocsonya!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!