Pecsenye knédli káposzta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

65

Nehézség

Könnyű

Pecsenye knédli káposzta

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg húsos oldalas
1 knédli
1 kg fehér káposzta
3 hagyma
0.5 dcl ecet
2 kávés k.kristály cukor
1 k.kanál köménymag
1 dcl olaj
Fűszerek: grilpor,fokhagyma,majoránna
1 vásárolt knédli.

*

Elkészítés:

A húst befűszerezni előtte való este.
Sütőfóliában 60 perc alatt megsül.
30 perc 250 C 30 perc 180 C.
A fóliát szétvágni és 250 C pirittani.
Káposzta: Vékonyra lereszelni.
Vékonyra felszeletelni a 3 fej hagymát is.
Olajon megsütni,ecettel,köménnyel,cukorral ízesíteni.
Knédlivel kínálni.

Pecsenye knédli káposzta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Pecsenye knédli káposzta