Csirkemáj diós-szezámos bundában

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Timcsi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Könnyű

Csirkemáj diós-szezámos bundában

Recept leírás:

Hozzávalók:

6-8 db szép csirkemáj
2 db tojás
5 dkg szezámmag
5 dkg durvára darált dió
liszt
zsemlemorzsa

őrölt bors
olaja  sütéshez

*

Elkészítés:

A csirkemájakat leöblítem, majd papírtörlővel leitatom róla a nedvességet. A tojásba szórok egy kevés sót és őrölt borsot, majd habosra verem egy villával. A szezámmagot és a diót a zsemlemorzsához keverem, és ezután már a szokásos módon panírozom a májszeleteket. Forró olajba téve pár
perc alatt mindkét oldalukat aranybarnára sütöm.
Ha panírozás közben a májat két-három helyen megszúrkáljuk a villával, akkor nem fog köpködnisütés közben.

Csirkemáj diós-szezámos bundában

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Csirkemáj diós-szezámos bundában