Káposztás lapcsánka saját zöldségekkel

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ildikó

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Könnyű

Káposztás lapcsánka saját zöldségekkel

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kis fej káposzta
3 evőkanálnyi teljes kiőrlésű tönkölyliszt
11 tekerésnyi bors
1 tk tiszta só
2 közepes újkrumpli
2 ek kókuszzsír
1 házi tojás

*

Elkészítés:

Tegnap leszedtem az első pici édeskáposztámat, és valami nagyon ütőset akartam csinálni belőle,
sikerült.
Ez eszméletlen finom lett!!!!
A káposztát megmostam, lereszeltem, és pici kókuszzsíron borssal és sóval jól megpirítottam.
Mikor kihűlt, hozzáadtam a liszthez.
Belereszeltem a krumplit, hozzáadtam a tojást, és jól összedolgoztam őket.
Ici-pici kókuszzsírral megkent teflon palacsintasütőbe 1 púpos evőkanálnyi sűrűmasszát ellapogattam, és kisütöttem mindkét oldalát.
Közben hoztam be a kertből salátát és zöldségeket…
-jégsaláta
-paradicsom
-karalábé
-kapor
és egy tálba összevágtam őket.
Utolsó mozzanatként a kedvenc fatányérkámon fotogénné varázsoltam a kompozíciót, ahol került középre egy maréknyi lucerna csíra is.
És most teli hassal, szép nyugodtan megosztom veletek.

Káposztás lapcsánka saját zöldségekkel

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Káposztás lapcsánka saját zöldségekkel