Hozzávalók:
sárgaborsó,fokhagyma,só,pirospaprika,zsír,liszt,tojás
*
Elkészítés:
A sárgaborsót megmosom,leszűrőm és sós,fokhagymás vízbe felteszem főzni.Ha megfőtt egy laza pirpspaprikás rántással berántom,végül tükörtojással tálalom.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
3
15
1
Hozzávalók:
sárgaborsó,fokhagyma,só,pirospaprika,zsír,liszt,tojás
*
Elkészítés:
A sárgaborsót megmosom,leszűrőm és sós,fokhagymás vízbe felteszem főzni.Ha megfőtt egy laza pirpspaprikás rántással berántom,végül tükörtojással tálalom.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A magyar karácsonyi asztal jellegzetességei Magyarországon a karácsonyi ünnepi asztal évszázados hagyományokat őriz, amelyek a vallási előírások, a helyi adottságok

Van néhány alapanyag, amelyet nem csupán az íze miatt szeretünk, hanem azért is, mert története, hagyománya és illata összeforrt az

A karácsony illata nem egyszerűen egy fűszerkeverék, hanem egy érzés: a gyerekkoré, az ünnepi készülődésé, a meghitt téli estéé. Mielőtt