Hozzávalók:
50 dkg dagadó
2 tojás
fél marék rizs
1 kis fej hagyma
5 cikk fokhagyma
1 kanál vegeta /só/
1 kanál édespaprika
majorranna, kömény, bors ízlés szerint
1 l házi paradicsomlé
Aki édesen szereti cukor.
5 db. savanyított káposztalevél,
20 dkg szálasa /ha savanyú lenne ki kell mosni/
*
Elkészítés:
A húst lekell darálni.
Belevágni apróra hagymát ( fokhagymanyomón belenyomni a fokhagymát ), beletenni a többi füszereket és a 2 tojást.
Jénayedénybe rakni és ráönteni 1 l h.paradicsomlevet.
Sütöben 60 percig sütni. Mi naturba szeretjük.
Aki édesen szereti tehet bele cukrot. /Más íze van így /
Itt megjegyzem, hogy már édes káposztából is elkészítettem.
Az is nagyon finom volt!!!