Hozzávalók:
3 tojás
2O dkg liszt
2O dkg cukor
1 dl tej
1 dl olaj
1 csomag sütőpor
1 cs. vaniliás cukor
fahéj
csoki
*
Elkészítés:
Az eredeti recept Sikli Timi kavart kuglófja, én egy kicsit másitottam rajta:
A tojások fehérjét kemény habbá verjük.
A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, vaniliás cukorral. Hozzáöntjük a tejet és az olajat, majd mehet bele a sütőporral elkevert liszt. Óvatosan hozzákeverjük a felvert habot, majd a kiolajozott és kilisztezett formába öntjük a massza 2/3-át. A megmaradt 1/3 részbe belekeverjük a 2 evőkanál fahéjat és beleöntjük a formába. A tésztába még csokidarabokat is dobáltam.
18O fokon 35 percig sütjük, ha kihűlt porcukrozzuk.


