Hozzávalók:
1 bögre cukor
1 bögre liszt
25 dkg Rama
1 bögre tej
1 citrom reszelt héja
1 bögre mák
1 bögre tejföl
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverem, tepsibe öntöm és előmelegített sütőben szép pirosra sütöm.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
15
20
Hozzávalók:
1 bögre cukor
1 bögre liszt
25 dkg Rama
1 bögre tej
1 citrom reszelt héja
1 bögre mák
1 bögre tejföl
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverem, tepsibe öntöm és előmelegített sütőben szép pirosra sütöm.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.
A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a
A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,