Hozzávalók:
Hozzávalók.8 db. csirke comb,8 lapos evőkanál liszt, 1 kiskanál őrőlt piros paprika, 1 kiskanál őrőlt bors,1 kiskanál majoranna,2 gerezd fokhagyma reszelve, 10 dkg. reszelt sajt,/lehet füstölt is/.1 nagy vöröshagyma,2 dl. tejfől.1 késhegynyi őrőlt kömény.
kevés olaj
*
Elkészítés:
Elkészítés.Aliszttel össze keverem a fűszereket. a fűszeres lisztbe bele forgatom az előre besózott combokat,és olajozott tűzállo tálba fektetem.A maradék lisztet rászórom,a hagymát karikákra vágom és egyenletesen ,hogy minden hova jusson rászórom a husira,meglocsolom tejfőllel,amit elötte egykis olajon felolvasztottam, ráhintem a sajtot. A tűzálló tál tetejét ráteszem, majd fórró sütőben 50 percig sütjük.Majd levesszük a tetőt,és szépen megpirítjuk.


