Hozzávalók:
15 dkg Ráma margarin
1 db tojás
18 dkg cukor
20 dkg liszt
2 dcl tej
30dkg darált dió
1 csomag sütőpor
10 evőkanál baracklekvár
Ráma margarin a tepsi kikenéshez.
*
Elkészítés:
Egy nagyobb keverőtálban elkeverjük a tojást.
A cukrot, a felolvasztott margarint, a tejet,1 0 dkg darált diót, végül a liszttel elkevert sütöport hozzáadva a masszát simára keverjük.
A tésztát egy magas oldalfalú, margarinal kikent tepsibe öntjükés elömelegített sütőben 180 c-on 25-30 percig sütjük.
Amikor kíhűlt, három lapra vágjuk.
A lapokat lekvárral megkenjük és a maradék darált dióval megszórjuk, majd egyenként egymásra helyezzük.
Felülre lekváros-diós réteg kerüljön. Kockára vágva tálaljuk,
Felezett dijószemekkel díszitjük.


