Hozzávalók:
A tésztához:
2 evőkanál kakaó,
20 dkg p.cukor,
1 evőkanál liszt,
1 kávéskanál szódabikarbóna,
1 e.k. méz,
2 tojás,
5 dkg vaj,
40 dkg liszt
A krémhez:
1 puncs és egy vaníliás puding,
2x4dl tej,
1 vaníliáscukor,
1kávéskanál rum
Csokitető:
3 ek tej,
10 dkg Ráma,
10 dkg p.cukor,
1 csokipuding,
2 ek. kakaó
*
Elkészítés:
Gőz fölött a mézet és a vajat megolvasztjuk, majd belekeverjük a többi belevalót is.
Ezután a 40 dkg lisztet is hozzáadjuk, összegyúrjuk, és három egyforma részre osztjuk. Vajazott tepszi hátulján kisütjük. De vigyázat hamar sül!!
Közben megfőzzük a krémet. 4 dl tejbe megfőzzük a vaníliás pudingot, és 4 ld tejbe a puncsot. A vaníliásat van. cukorral, a puncsot rummal erősítjük. 20 dkg cukrot 20 dkg rámával habosra keverünk, kétfelé vesszük és a kihűlt pudingokkal összekeverjük.
Megtöltjük a tésztát, alsóréteg a puncs, felső a vaníliás.
csokitető:
3 ek. tejet és 10 dkg rámát gőz fölött felolvasztunk. 10 dkg p.cukrot, 1 csm csokipudingot, és 2 ek. kakaót összekeverünk, és az olvsztott rámával jól kikeverjük. Ez a szokásosnál sűrűbb lesz, de az a jó.