Hozzávalók:
50dkg liszt
50dkg ráma
50dkg túró
só
*
Elkészítés:
Ezt este összegyúrom hűttöbe teszem,és másnap sütöm meg vékonyra nyújtom derelye vágoval csíkokakra vágom tojással bekenem és ráteszem a sajtot forró sütőbe sötöm..
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
6
15
20
Hozzávalók:
50dkg liszt
50dkg ráma
50dkg túró
só
*
Elkészítés:
Ezt este összegyúrom hűttöbe teszem,és másnap sütöm meg vékonyra nyújtom derelye vágoval csíkokakra vágom tojással bekenem és ráteszem a sajtot forró sütőbe sötöm..
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.
A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a
A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,