Bőségtál karácsonyi káposztával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Rena

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

8

Előkészítési idő (perc)

60

Sütési / főzési idő (perc)

180

Nehézség

Könnyű

Bőségtál karácsonyi káposztával

Recept leírás:

Hozzávalók:

töltött sertés szűzpecsenye
2kg krumpli
1 kg hagyma
25 dkg bacon szeletelt
2 kg sertés tarja
só, bors
0,5kg rízs
1 konzervkukorica
1 kg savanyúkáposzta
2 kg sertéscomb
15dkg füstölt kolbász
őrölt paprika
1 db tejföl

*

Elkészítés:

Megsütjük a szűzpecsenyét (sütőben),a töltelék,disznóvágáskor kerül bele kolbászhús .Ha kihűlt felszeljük
A krumplit hagymát bacont egy tepsibe tesszük a tarját befűszerezzük és a hagymás baconos krumplihoz adjuk megsózzuk olajat öntünk rá,csak egy kávéspohárral és megsütjük a sütőben
A rízst megpiritjuk,majd megfőzzük ,én a konzervkukoricát is a rízzsel kicsit főzöm.
Karácsonyi káposzta:sertéscombból pörköltet főzök sűrű,de nem túl sok lével.Veszek egy hőálló tálat vagy tepsit. Elkezdem rétegezni egy réteg savanyúkáposzta egy réteg pörkölt és a füstölt kolbászból pár karika….A végén káposzátval betakarom és tejföllel megkenem.Meg sütöm a sütőben.
Mindenből teszek a tányérra.Laktató!

Bőségtál karácsonyi káposztával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Bőségtál karácsonyi káposztával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!