Hozzávalók:
2 csirkemell – kb 1,5 kg
0,5 l tejszín
30-40 dkg reszelt sajt
4 tojás
liszt a panírozáshoz
kevés olaj vagy
só
*
Elkészítés:
A mellet kicsontozzuk, szeletekre vágjuk – mintha rántott csirkemellet készítenénk-, kicsit kiveregetjük. Sózzuk, lisztbe, tojásba majd a reszelt sajtba forgatjuk. Veszünk egy közepes méretű jénait és margarinnal vagy olajjal kikenjük. A hússzeletekkel a tál alját szorosan kirakjuk, majd még egy sort rakunk rá. Ha elkészültünk, egyenletesen, úgy, hogy mindenhová jusson, rálocsoljuk a tejszínt. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, kb. 30 percig sütjük.
Megjegyzés:
Ui:Nagyon finom rizibizivel vagy tört krumplival. 🙂 KEDVENC!!!!