Hozzávalók:
1 csomag darált háztartási keksz
3 evőkanál porcukor
2 evőkanál Szerencsi kakaópor
1-2 evőkanál rumaroma
1 evőkanál vaníliaaroma
2 evőkanál feketekávé
1 evőkanál kókuszreszelék a tésztába
kicsi kókuszreszelék a forgatáshoz
tetszés szerinti lekvár a gyúráshoz (én cseresznyelekvárt használtam most, de múltkor áfonyalekvárral is finom volt)
*
Elkészítés:
Az alapanyagokat jól összegyúrom és gombócokat formálok.
A golyókat megforgatom kókuszreszelékben, a gyerekeimnek szoktam cukorban is néha, de simán is szeretik.
Ezt a receptet szoktam készíteni a keksztekercshez is, csak ott kinyújtom a tésztát egy sütőpapíron, amit megszórtam őrölt diós cukros keverékkel, majd a krémet elkészítem ramat a porcukorral és 2 evőkanál kakaóporral kikeverek, ezzel megkenem a tésztát, majd feltekerem és hütőbe tárolom. Szeletelem.