Hozzávalók:
90 dkg mirelit spenót (vagy friss),
1 hagyma,
4dl tejszin,
30dkg csirkemell filé,
1 konzervgomba,
14dkg ömlesztett sajt,
szójaszósz,
csipet só bors,
2gerezd fokhagyma,
2 kanál étolaj,
50 dkg tészta.Tojdi http: //wwwtoldifuszer.hu
füszer: bors
*
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk megdinszteljük az olajon.
A csirkemellet csíkokra vágjuk sózzuk borsozzuk, izlés szerint meglocsoljuk szojaszósszal.
Rátesszük a hagymára fehéredésik sütjük.
Ezután beletesszük a gombát ráöntjük a tejszint, majd a sajtot, Jól összeforraljuk.
A felengedett spenót alá megpárolunk egy kis hagymát, rátesszük a felengedett spenótoz kicsit pároljuk, adhatunk hozzá egy kevés sót.
Mikor kész összekeverjük a csirkehússal, összeforraljuk és tésztával tálaljuk!