Hortobágyi húsos palacsinta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

rozalindaa

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Hortobágyi húsos palacsinta

Recept leírás:

Hozzávalók:

8-10 sós palacsinta
maradék pörkölt
gomba
tejföl

*

Elkészítés:

Bármilyen maradék pörköltől  – amit már nem akar a család megenni – nagyon finom egytál ételet lehet gyorsan készíteni.
A húst kicsontozom  a megpárolt gombát, és  tejfölt  keverek hozá. Összeforralom és a sós palacsintákba töltöm, úgy hogy a két végét tasak formára behajtogatom.
Egy kivajazott tűzálló tálba fektetem és a megmaradt szatot szintén tejföllel dúsítom és a palacsintákra öntöm.
Irány a sütő és kb. 20-25 perc alatt 180 fokon, légkeveréssel,  megsütöm.
Tulajdonképpen ez előételnek számít, de szerintem  nagyon laktató vacsorára egytál ételnek.

Hortobágyi húsos palacsinta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Hortobágyi húsos palacsinta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!