Hozzávalók:
csirkemell filé 0,80 kg
csiperke gomba 0,10 kg
vargánya 0,05 kg
vaj 0,15 kg
csontból alap lé 0,10 l
liszt 0,05 kg
őrölt bors 0,002 kg
só 0,02 kg
zöld borsó 0,20 kg
burgonya 0,60 kg
étolaj a burgonya sütéséhez
friss vegyes zöldség a díszítéshez
*
Elkészítés:
A konyhakész gombát vajon enyhén megpirítjuk, sóval, borssal, ízesítjük zöldborsóval megszórjuk, majd megkeverjük rövid időn át enyhe tűzön.
Só ízű csont alap lével összeforgatjuk.
A kiklopfolt hússzeleteket sózzuk, majd a töltelék ráhelyezése után hengerré formázzuk.
Alufóliába tekerve 160-180 C fokos sütőben 15 perc alatt készre pároljuk.
Ha elkészült a fóliából kibontjuk, majd ízlésesen haránt vágjuk.
Burgonyát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, és forró olajban megsütjük.
Friss vegyes zöldséggel ízlésesen díszítve tálaljuk.