Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 20 vasárnap Tivadar névnapja

Főoldal » Zöldborsós, pirított csirkemáj.

felvitel dátuma: 2015-01-22 14:22:15       mai nézettség: 2       nézettség: 965
részletes recept
Zöldborsós, pirított csirkemáj.
Hozzávalók 4 személyre:
1/2 kg. csirkemáj,
1 nagy fej hagyma,
2-3 gerezd fokhagyma,
1 doboz zöldborsókonzerv, vagy fagyasztott zöldborsó,
őrölt bors,
só,
kevés étolaj.
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon megfonnyasztjuk. Egy idő után hozzáadjuk a kés lapjával megnyomott fokhagymát, majd a megmosott, megtisztított, darabokra vágott csirkemájat. Addig pirítjuk, míg megnyomva nem rózsaszín a belőle szivárgó . Ekkor hozzáadjuk a konzerv, dobozos zöldborsót levével együtt, vagy egy marék fagyasztott zöldborsót. Ha száraznak tartjuk, pótoljuk a levét. Frissen őrölt borsot adunk hozzá, sózni csak a tálaláskor szabad! A közben elkészített krumplipürével, vagy főtt rizzsel tálaljuk.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*