Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 8 kedd Dénes névnapja

Főoldal » Tyúk húslevs

felvitel dátuma: 2020-02-23 13:18:13       mai nézettség: 2       nézettség: 366
részletes recept
Tyúk húslevs
Hozzávalók 1 személyre:

Hozzávalók: 1 tyúk, 1,50 kg, 3 - 4 db sárgarépa, 3 – 4 fehérrépa, 1 db karalábé, 1 dbzöldpaprika, 1 db paradicsom, 1 karika zeller, 1 csokor petrezselyem zöldszemes bors,3 cikk fokhagyma, 1 db vöröshagyma, 2- 3 db karfiol rózsa db  5 l víz

Előkészületi idő: 40 perc


Főzési idő: 240 perc
Elkészítés:

megtisztított feldarabolt húst odatesszük a hideg vízbe főniteszünk sót bele, ( először csak keveset ) ha lassan felfőtt leszedjük róla a habotés belerakjuk a zöldségeket. Ha a zöldségekkel is felfőtt  ismét leszedjük róla a habotés szép lassan főzzükhogy ne legyen zavaros a levesünk. A paprika, paradicsom és a petrezselyem zöldetfél fövéskor tesszük beleMajd ízlés szerint sózzuk. A Tyúknak 3 – 4 óra főzés kellcsirkének 1,50 perc de annak 3 l víz kell csakhogy finom legyen a leves mivel a csirke gyenge.

Lehet csiga tészta , vagy vékony metélttel tálalniEz külön sós vízbe kell kifőzni nem levesbe bele főzni.

Szakács: IlonaB


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*