Hozzávalók a tésztához:
Fél kg liszt,
1 db tojás,
2 evőkanál olaj,
Só,
Víz,
Kevés piros arany
A töltelékhez:
20 dkg reszelt sajt
2 db tojás
1 fej hagyma
30 dkg sonka
Tetejére: szezám- vagy köménymag
Elkészítés: a tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Nem rakunk bele sem élesztőt sem sütőport. Vékonyra kinyújtjuk. A töltelékhez: sajtot lereszeljük apró reszelőn, tojással, sóval, borssal összekeverve egy kenhető masszát készítünk. Ezzel kenjük be a lapot. Ezután jön az apróra vágott hagyma, és ugyancsak apróra vágott szalámi vagy sonka. Kalács formába feltűrjük. Tojás sárgájával bekenjük a tetejét. Majd szezámmaggal vagy köménnyel szórjuk meg.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.