A túrót villával apróra áttörjük, összekeverjük a tojások sárgájával, a tejföllel, liszttel, cukorral, csipet sóval, végül a mazsolával és a tojásfehérjék felvert habjával.
A tepsit kivajazzuk, és belesimítjuk a lágy masszát, villával rácsot húzogatunk a tetejére.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük.
Az osztrák recept alapján készült finomság már 40 éve a kedvencünk!
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.