2kg csirkecomb (kicsontozva), 80 dk sertéscomb (vastagabbra szeletelve), 5 db száraz zsemle (kockázva) 5 db tojás, 1 csokor petrezselyem levél, 2 mokkáskanál fokhagymapor, csipet őrőlt bors, só és kacsazsír
A húsokat lesózom, a sertés combokat tepsibe rakom, és a csirkecombokat megtöltve közéjük teszem, alá kacsazsírt és a tetejükre is! A töltelék a zsemlekockákat a tojásokat a petrezselyem levelet (apróra vágva) borsot, sót fokhagymaport összegyúrom és betöltöm a combokba. 30 percig fólia alatt, majd anélkül sütöm, ha kell megfordítom közben. Nagyon finom lett.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.