Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Ebédre ajánlott étel receptek » Tejszínes zöldborsóleves

felvitel dátuma: 2015-02-13 13:56:21       mai nézettség: 1       nézettség: 893
részletes recept
Tejszínes zöldborsóleves
Hozzávalók 4 személyre:
1 liter leves alaplé (zöldség , hús, csont)
30 dkg. friss zöldborsó,
1 fej főzőhagyma,
2 gerezd fokhagyma,
200 g. főzőtejszín,
1 kanál liszt,
só, frissen őrölt bors,
néhány friss petrezselyem levél,
2 marék levestészta,
kevés olíva olaj
Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
Az olajon megpároljuk az apróra vágott főzőhagymát, hozzányomjuk a fokhagymát. Megsózzuk, meghintjük liszttel, és összeforgatjuk. Rövid dinsztelés után felöntjük az alaplével, és a tejszínnel. Levestésztát teszünk a fazékba. Borsot őrlünk , ellenőrizzük a sósságát, ha kell utánaízesítjük. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem zöldet, és felforraljuk.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*