1 db nagy fej vöröshagyma
2-3 ek napraforgóolaj
1 kg csirkecomb
2 tk fűszerpaprika
házi ételízesítő
só
1 db zöldpaprika
1 db paradicsom
450 g tejföl
1 ek liszt
1 csomag kész gnocchi.
A hagymát az olajon üvegesre pároljuk, rátesszük a combokat, kicsit sütjük nagy lángon, amíg kifehérednek. Megszórjuk a fűszerpaprikával, jól összeforgatjuk, aláöntünk kb. 1 dl vizet, beletesszük az ételízesítőt, sót, paprikát, paradicsomot, és kb. háromnegyed óra hosszat lassú tűzön főzzük. Közben belekukkantunk, hogy mennyi vizet engedtek a combok, ha kevés, öntünk még alá. Amikor kész, az 1 ek lisztet összekeverjük a tejföllel, felengedjük a csirke szaftjával, hozzáöntjük a csirkepörkölthöz, felfőzzük, és kész. Közben odateszünk egy fazékban vizet, ha felforrt beleteszünk 2 tk sót és a gnocchit. Kb. 2-3 perc forrás után feljönnek a víz tetejére, le lehet szűrni, és lehet fogyasztani a paprikás csirkével.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.