Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Magyar » Tavaszi apró pecsenye.

felvitel dátuma: 2015-02-26 06:42:09       mai nézettség: 1       nézettség: 921
részletes recept
Tavaszi apró pecsenye.
Hozzávalók 4 személyre:
60 dkg. pulyka felső comb filé,
2 db vöröshagyma,
4 gerezd fokhagyma,
10 dkg füstölt sonka,
25 dkg. vegyes fagyasztott zöldség,
200 g. hámozott paradiscom konzerv,
1 kanál paradicsompüré,
1 mokkáskanál pirospaprika,
, őrölt bors,
kevés petrezselyem zöld,
1 dl. száraz fehérbor,
kevés olaj.
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
Az olajon megpirítom enyhén a hagymát. Hozzáadom az apróra vágott sonkát, a kisebb kockákra vágott húst, és fehéredésig pirítom. Felöntöm borral, megszórom paprikával, majd jól összeforgatom. Mikor a hús kérget kapott a hámozott paradicsomlét, és a paradicsompürét is hozzáteszem. Ezután a fagyasztott zöldség következik, majd a fokhagyma, a , az őrölt bors, legvégül a petrezselyem zöld. Addig főzzük, míg a leve besűrűsödik
Mivel nagyon szaftos étel, csak olyan köret illik mellé, ami a szaftot magán tartja. Én a tokányokat, és az apró pecsenyéket legtöbbször tésztával tálalom.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*