Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 20 vasárnap Tivadar névnapja

Főoldal » Tárkonyos szárnyas raguleves

felvitel dátuma: 2015-04-28 09:47:30       mai nézettség: 1       nézettség: 1450
részletes recept
Tárkonyos szárnyas raguleves
Hozzávalók 4 személyre:
500 g csirke (szárny, comb)
200 g csirkemáj
7-8 db sárgarépa
2 db petrezselyemgyökér
1/2 zeller
1 db karalábé
300 g zöldborsó
200 g tejföl, vagy főzőtejszín
1 kanál liszt
kevés , és bors
csipet őrölt kömény
kevés tárkony
 
Lehet más baromfiból is készíteni, abból amit éppen be lehet szerezni.
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
A húsokat összedaraboljuk, ha kell a csontokat konyhai ollóval elvágjuk.
 
Leöblítjük a darabolt húst, majd sós vízben feltesszük főni. Amikor felforr, hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket és a borsót is. Fűszerezzük, majd hozzáadjuk a tárkonyt és a májat is.
 
A tejfölből, vagy főzőtejszínből kevés liszttel habarást készítünk és a leveshez hozzáadva felforraljuk.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*