Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Sültek / roston étel receptek » Tarja roston betyáros raguval

felvitel dátuma: 2015-06-17 19:07:57       mai nézettség: 1       nézettség: 1665
részletes recept
Tarja roston betyáros raguval
Hozzávalók 4 személyre:
4 szelet sertéstarja
 
a raguhoz:
10 dkg. füstölt szalonna,
1 kis fej hagyma,
pár gerezd fokhagyma ízlés szerint,
1 db. zöldpaprika,
1 db paradicsom,
15 dkg. füstölt kolbász,
só, frissen őrölt bors,
1 kis kanál őrölt pirospaprika,
kevés őrölt csípős paprika,
2 kanál tejföl,
kevés petrezselyem zöld.
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:
A tarját vékony szeletekre vágjuk, mindkét oldalán sózzuk, borsozzuk, majd roston megsütjük.
 
A szalonnát apróra vágjuk, serpenyőben zsírjára pirítjuk. A feldarabolt hagymát, a zöldpaprikát, a paradicsomot, a felszelt kolbászt is hozzátesszük. Megízesítjük sóval, őrölt borssal, őrölt csípős, és pirospaprikával, tört fokhagymával, kevés petrezselyem zölddel, és hozzáadjuk a tejfölt. Felforraljuk, majd a sült tarjával tálaljuk. Köretként illik hozzá a petrezselymes tört krumpli, vagy rizs.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*