A piskótához (egy lap):
3 db tojás
3 ek porcukor
3 ek finomliszt
3 ek víz
0,25 csomag sütőpor
vaj, liszt a forma kilisztezéshez
ételfesték, kék, piros, zöld, citrom
6db lapot kell sütni
Kivajazok és kilisztezek egy 24 cm-es tortaformát.
A tojásokat szétválasztom, a sárgáját kikeverem a porcukorral, majd hozzáadom a vizet a lisztet az ételfestéket és csomó mentesre keverem.
A tojások fehérjéből kemény habot verek és óvatosan beleforgatom a sárgájás masszába.
A masszát beleöntöm a formába, kicsit megkocogtatom, a tetejét elsimítom és sütőbe teszem.
Krémhez:
A piskótához (egy lap):
3 db tojás
3 ek porcukor
3 ek finomliszt
3 ek víz
0,25 csomag sütőpor
vaj, liszt a forma kilisztezéshez
ételfesték, kék, piros, zöld, citrom
6db lapot kell sütni
Kivajazok és kilisztezek egy 24 cm-es tortaformát.
A tojásokat szétválasztom, a sárgáját kikeverem a porcukorral, majd hozzáadom a vizet a lisztet az ételfestéket és csomó mentesre keverem.
A tojások fehérjéből kemény habot verek és óvatosan beleforgatom a sárgájás masszába.
A masszát beleöntöm a formába, kicsit megkocogtatom, a tetejét elsimítom és sütőbe teszem.
Krémhez:
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.