1 kg burgonya
3 tojás
liszt
só
zsemlemorzsa
1 ü. szilvabefött
A burgonyát héjában megfözzük sós vizben majd ha kihült meghámozzuk.
Burgonyanyomón áttörjük hozzáadjuk a felvert tojásokat és annyi lisztet hogy fomázható masszát kapjunk.
Gombócokat formázunk amibe egy-egy szem szilvát rakunk.
Piritott zsemlemorzsában megforgatjuk és porcukorral megszórva tálaljuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.