Hozzávalók a tésztához:
Az öntethez:
Egy nagy tál vizet felteszünk forralni, 1-2 kanál sót dobunk bele. Egy másik tálban összekeverjük a spenótot, a tojást, sót, de a liszttel még várjunk. Ha túl hamar keverjük be, a tészta nyúlós lesz. Ezért ajánlott már csak akkor hozzáadni a lisztet, miután forr a víz. Ezt követően már csak várnunk kell, és kiszaggatni a tésztát. Az öntethez összekeverjük a krémsajtot, a tejfölt és a tejet, majd pedig hozzáadjuk a fokhagymapépet.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.