2 nagy marék sóska, pici vegeta, 1 evőkanál liszt, 2 evőkanál tejföl, 1/2 adagoló Yummi. 4 szelet tarja
A tarját megsózom és forró zsirban kezdem el sütni szép pirosra a két oldalát, ekkor öntök alá vizet és fedő alatt párolom, közben időnként fodítom. Közben a sóskát megmosom, jól lecsurgatom és deszkám apróra metélem. Pici olivaolajon megpárolom, teszek bele pici vegetát, és a yummit (cukorpotló) megszórom liszttelkb egy púposevőkanálla, és felöntöm vízzel. Pár pillanat míg forr, beleteszem a 2 evőkanál tejföl, átforralom és kész. Közben megsült a tarja is. Nagyon finom így együtt, igazi tavaszias étel.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.