30 dkg sertés tarja,csikozva.
2 db batáta felkockázva
fűszerek:,fokhagyma por, só, rózsa bors, izsóp, majoranna
kovászolt káposzta
olaj a húsok,és batátta bekenéséhez
1 fej vöröshagyma
1 db pakcsoj
A hús szeletek fűszerezve (só, bors, izsóp, majoránna) kevés olajban megforgatva , 190 fokon sültek 20 percet, a légkeveréses fritőzben. Félidőben megfordítottam
Füszerek kevés olajban összekeverve.
A batáta megforgatva az olajos fűszerekben.
A batáta külön sült, 200fok 15 perc.Közben átkevertem.Egy pakcsoj is sült melette, meg egy fej vöröshagyma.
A kovászolt káposzta saját kovászolás, az étel mellé.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.