10 dkg reszelt trappista sajt.
Egy mutatós vendégváró, amibe belepakolhatjuk a chipseket vagy sós mogyorót, és a végén meg is ehetjük!
Lereszeljük a trappista sajtot. Rajzolunk egy akkora kört egy szilikonos sütőpapírra, amekkora kosárkát akarunk készíteni, majd elterítjük a sajtot egyenletesen a sütőpapíron. Mikrohullámú sütőben, alacsonyabb fokozaton addig melegítjük, amíg a sajt el nem kezd pirulni. Kisebb kosárkánál kb.1 perc, nagyobbnál másfél, de figyelni kell. Ha kevésbé sütjük meg, nem fogja megtartani a formáját kihűlés után. Amikor megpirult, egy konyharuhával megfogjuk, gyorsan ráborítjuk egy kisebb tál aljára, és rányomkodjuk. Percek alatt kihűl, és a sajt felveszi a tál alakját. Ha vastagabban terítjük el a sajtot, akár salátát is tálalhatunk benne.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.