Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Sültek / roston étel receptek » Rablóhús / saslik

felvitel dátuma: 2014-06-12 15:18:41       mai nézettség: 1       nézettség: 3114
részletes recept
Rablóhús / saslik
Hozzávalók 6 személyre:
80 dkg. pulyka felsőcomb filé,
1 kávéskanál ,
kevés frissen őrölt bors
1 kiskanál szárított kakukkfű,
1 evőkanál olíva olaj,
1 kávéskanál mustár
Néhány Tv és kápia, vagy kaliforniai színes paprika,
lilahagyma
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:
A combot kockákra vágtam, majd a fűszerekbe, a mustárba, és olajba forgattam. Éjszakára ment a hűtőbe, majd másnap bambuszpálcára tűztem. Ezúttal, csak kétféle paprikát (kápia, és Tv) valamint negyedelt lilahagymát használtam. Tehettem volna mást is a nyársakra, úgymint kolbászszeletek, császárszalonna szeletek, virsliszeletek, elősütött májdarabok, vagy különféle zöldségek, gomba kombinációit, de készíthettem volna csak zöldségnyársat vegánoknak is. A nyársakra tehát, szinte mindent feltűzhetünk. Ha elkészültek, akkor mehetnek ezek is a rácsra. A grillezéshez tapasztalat kell. Egy bizonyos időbe beletelik, mire megtanulod a megfelelő magasság, hőmérséklet beállítását. A grillezés lényege az, hogy kívül ropogós, de belül is megsült húsokat kapjunk, a zöldségek is roppanósak maradjanak, és a nyárson, egymáshoz ízekben is illő ételek legyenek.
 
Mivel a grillezés alkalmával többfélét is készítek, blogomban, más grilles ételekről, és grillezési tanác sokról is írok.
 
http://gasztropajtikonyhaja.blogspot.hu/2014/06/grilleztem.html
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*