3 tojás
10 dkg cukor
4 evk nagyi titka liszt
fél cs sütőpor
Ha ki maradt kész süti ami piskótából maradt meg tőltve,az is jó!!!
A be fejezéshez!
1 tejszinpudigport
3 dl tejet
4 evk cukrot
1 tejszinhabport
1 tejszin keményítőport
kicsi csoki dara.
A piskótához külön fel verjük a tojásokat,a fehérjét keményre,és a sárgájához a cukrot,és a sütőport,és a lisztett,és a tojáshabot egyszerre össze dolgozzuk lssú mozdulattal,forró sütőben meg sütjük,és ha kész rendesen meg töltjük főtt krémmel,vagy más töltelékkel.Még az is jó meg oldás ,ha pár szelet süti piskótás,ki marad,és ahhoz egy pudingot meg főzzünk,és a még apróbb szeletekre szelt piskótát kicsi rummal meg locsoljuk,és erre egy tejszines főtt pudingot öntünk,és ha ki hült egy csomag tejszinhabport másfél dl tejjel fel verünk,és egy csomag tejszinhabkeményítő port is teszünk,és az egész sütit be vonjuk a tejszinhabbal,és csoki darával díszítjük,és hidegen fogyasztható,és igen finom!
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.