6 db tojás
6 púpos ek.porcukor
6ek liszt
1 kk. sütőpor
Házi sárgabarack lekvár
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját kikeverjük habosra a porcukorral majd hozzáadjuk a lisztet és a tütőport, szépen összedolgozzuk és hozzáadjuk a felvert tojás habot is , sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és előmelegített sütőbe tesszük kb 10 - 15 percre de tűpróba szükséges !
Ha megsült deszkára porítjuk és egy nedves konyharuhával megdörzsöljük a sütőpapírt és szép könnyedén le lehet húzni a piskóta hátoldaláról, a nedves konyharuhával tekerjük fel a piskótát nyomkodjuk meg majd tekerjük vissza ki és kenjük meg lekvárral és szorosan tekerjük fel és rögtön lehet is szeletelni, majd porcukorral szitáljuk meg
Isteni finom
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.