A fényes, feszes padlizsánokat karikákra szelem, kb. 1,5 cm-esekre.
Kissé lesózom, állni hagyom, majd leöblítem.
A grillserpenyőt megkenem olajjal, rá a karika padlizsánokat, a tetejüket lekenem olajjal, majd megpirongatom mindkét oldalukon.
Ha kész, a szeletek tetejére kicsi ketchupot kencölök (lehet paradicsomszósz is), amibe kevés reszelt fokhagymát is keverek.
Szórok rá oregánót, bazsalikomot, teszek rá reszelt sajtot vagy sajtszeletet (akár mozzarellát), rá 1 szelet friss paradicsomot, 1 karika lilahagymát, és mindezt ráolvasztom.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.